VERZEKERING

 

batc

Martha Díaz
Natuurgeneeskundig therapeut

BATC registratie nr: 02267
AGB zorgverlenerscode: 90101328
AGB Praktijkcode: 9060876
Klacht en tuchtrecht nr: 1510.1857

 

De volgende zorgverzekeraars (lijst) vergoeden ayurveda behandelingen al dan niet volledig binnen de aanvullende verzekering als natuurgeneeskundige behandeling.

Ayurveda is erkend als een wetenschappelijke geneeskunde door de WHO, World Health Organisation, op zichzelf staand of aanvullend en ondersteunend bij regulier behandelvormen.

Bovenstaande ziektekostenverzekeraars hebben alternatieve therapieën in hun aanvullende verzekeringen opgenomen. Vaak stellen ze daarbij de voorwaarde dat u behandeld wordt door een erkend therapeut, zoals de bij de BATC aangesloten therapeuten zijn. Kijk voor de zekerheid altijd even in uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw verzekeraar.

 

 

Disclaimer:
Wij kunnen geen enkele garantie geven inzake de juistheid of het bijgewerkt zijn van de informatie hierboven omdat wij afhankelijk zijn van externe informatiebronnen. U kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.

Neemt u contact op met uw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat het consult uit uw aanvullende verzekering wordt vergoed.
Als BATC-zorgverlener worden de consulten NIET vergoed door de VGZ groep, DSW en Zorg en Zekerheid.
De VGZ-groep bevat de volgende zorgverzekeraars: VGZ, UNIVE, IZZ, ZEKUR.nl, bewuz zorgverzekeraar, UMC, United Consumers, National academic, de Goudse, IZA, Promovendum, Besured.

 

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren worden afgezegd; daarna wordt de behandeling in rekening gebracht.