LIFE COACHING

 

Coaching het is een methode die tot doel heeft je te leren hoe je gelukkiger kan zijn in het leven.

Tijdens een coaching sessie, observeer ik meteen hoe het met je gaat, wat je nodig hebt en wat je doelen en intenties zijn. Daarom is elke sessie verschillend, dat hangt af van de persoon: iedereen is uniek en heeft andere behoeftes.

Als life Coach zoek ik en inspireer de mensen die op zoek zijn naar de nodige zelf kennis om helderheid in hun leven te brengen. Ofwel, ik werk als personal trainer die met een klinisch oog kijkt naar relevante aspecten van je leven, die vatbaar zijn voor correctie, verbetering, verandering of aceptatie.

Gemiddeld zijn er vijf sessie nodig om resultaten te bereiken en te toetsen voor dat we verder gaan. Soms hebben we genoeg aan een of twee sessie voor een bepaald thema.

 • Wanneer heb je behandeling nodig?

  Zelf kennis begint bij je zelf, je zelf fysiek en mentaal afvragen: Wat is de oorzaak van deze chronische vermoeidheid, deze nek en schouder klachten, deze rugpijn?… Of ook: hoe kom ik aan deze spanning, of stress, voortdurende slapeloosheid? En zelfs dieper: wat is de oorzaak van mijn onzekerheid, kom het door gebrek aan zelfwaardering, of ben ik niet in harmonie met me zelf? Zo leren we ons zelf stap voor stap beter kennen: Waarom zijn we verward, de weg kwijt of hebben we geen controle over ons leven? Komt het door gebrek aan concentratie, het niet bereiken van persoonlijke of professionele doelstellingen?

  Kortom, een Ayurvedische behandeling en een aantal sessies life coaching zullen je helpen helderheid te brengen en een eind te maken aan je klachten of ze te verminderen, omdat het een integrale werking heeft.

 • Voordelen

  Verbeter stap voor stap de kwaliteit van je leven met Ayurveda en Life Coaching..

  Je zal snel veranderingen merken:

  -Je voelt je ontspannen

  -Geconcerteerder

  -Positief

  -Zonder klachten

  -Innerlijk geluk

  Op den duur is het een levensstijl die ons geleidelijk in harmonie breng met ons zelf en onze omgeving en tegelijkertijd worden we bewuster. En zo doende een beter mens. Met als resultaat:

  -Overgaan van goed naar uitstekend: stap voor stap breng het ons naar een hoger niveau; met personal coaching gaat je leven vooruit.

  -Het perfectioneren van je gezondheid schema, door structuur en regelmaat te brengen in je dagelijks eten met de hulp van persoonlijke voorlichting over voeding.

  -bewust zijn van het hier en nu: het veranderen van gewoontes zoals het uitstellen van dingen, door middel van tactieken waar je hulp aan hebt, het identificeren van obstakels die je vooruitgang belemmeren, etc.

  -Actieplan: Coaching leert je een actieplan dat prioriteiten stelt aan de handelingen die het dichtst bij je doelstelling staan.

  -Verruimt je zelf vertrouwen.

  -Duidelijkheid: wie ben ik, wat wil ik doen, wat wil ik bereiken

  -Alle tools die ik in mij heb toepassen in mijn dagelijks leven.

  Door middel van Coaching en je inzet ga je betere resultaten bereiken in alle aspecten van je leven. En om de principes van Ayurveda te volgen hoef je niet iemand anders te worden, maar wel alles wat in je ziet er uit halen.

 • Wat bied ik je?

  Als Ayurveda therapeut werk ik met eeuwen oude technieken zoals massage, yoga, voeding en meditatie, en als Life Coach help ik je met het uitvoeren van je metamorfose. Ik begeleid je met doel gerichte plannen om ziektes te voorkomen of te genezen, want je zal efficiënte tactieken leren om succesvol te zijn in je persoonlijk leven.

  Met mijn kracht motiveer ik je om de teugels van je leven in eigen handen te nemen, je in direct contact te brengen met je innerlijke wensen en behoeften, help ik je vast te stellen wie je werkelijk wilt zijn, wat je wilt doen en hebben, en zo doende verband leggen met je levens missie om het actieplan te maken waarmee je de gewenste resultaten kan bereiken.

  Je eigen inzet is je krachtigste wapen!

  Het is heel belangrijk dat we met elkaar overweg kunnen en op de zelfde golf lengte zitten; kom langs op mijn praktijk zo dat we elkaar leren kennen,bel me als je vragen hebt of als je een afspraak wilt maken.